U bent hier: Home » Nieuws

GO! atheneum Boom Nieuws

  • Maak kennis met onze studierichtingen!

  • Infodag (04/05) Op zaterdag 04/05/2019 vindt onze jaarlijkse infodag plaats van 10 tot 15 uur. Op deze dag kan u op onze school terecht voor meer informatie omtrent onze verschillende studierichtingen en is er een mogelijkheid tot inschrijving voor volgend s...Lees meer »

  • Vacature - schilder GO! scholengroep Rivierenland - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland - zoekt een schilder. U vindt hier de vacature.

  • PERSBERICHT: GO! atheneum Boom neemt deel aan 10 Miles Het Runners Team van GO! atheneum Boom neemt volgende zondag met 77 deelnemers deel aan de 10 Miles in Antwerpen. Daarnaast zijn er ook 3 deelnemers (2 leerlingen en 1 collega) die de marathon zullen lopen. Marjan Chaubet, directeur van GO...Lees meer »

  • PERSBERICHT: Gemeentelijke basisschool Niel wordt deel van GO! scholengroep Rivierenland Op donderdag 25 april kregen zowel de syndicale partners, de personeelsleden van GBS Niel als de ouderraad toelichting over de overname van GBS Niel door GO! scholengroep Rivierenland. En dit onder voorbehoud van de goedkeuring hiervan door de raa...Lees meer »

  • Tijdelijke aanstelling van doorlopende duur - TA -TADD - 2019-2020 Oproep tot de kandidaten die een beroep wensen te doen op het recht op een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur. Stuur voor 15 juni het standaardformulier 'Aanvraag tot het verkrijgen van het recht op een tijdelijke aanstelling van ...Lees meer »

  • PERSBERICHT: Leerlingen GO! atheneum Willebroek en GO! atheneum Boom tonen resultaat filmproject! Enkele leerlingen uit GO! atheneum Willebroek en enkele leerlingen uit GO! atheneum Boom engageerden zich om 7 woensdagnamiddagen aan een filmproject van de organisatie Villa Basta mee te werken.  De gemeentes Willebroek en Boom sponsorde...Lees meer »

  • VOKA: GO! scholengroep Rivierenland zet voluit in op digitalisering VOKA schreef een artikel over GO! scholengroep Rivierenland. U kan het hier lezen!

  • Vacature NOA5 ergotherapeut(e) regio Rivierenland Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamnivea...Lees meer »

  • MOEV Vlaams open atletiek kampioenschap (06/02) Op 06/02/2019 namen enkele leerlingen deel aan het MOEV Vlaams open atletiek kampioenschap. Zij sleepten twee gouden en twee zilveren medailles in de wacht! Proficiat aan alle deelnemende leerlingen!

Bekijk oudere berichten