U bent hier: Home

GO! atheneum Boom
2de en 3de graad ASO en TSO

Nieuws in de kijker

Marjan Chaubet is nieuwe directeur GO! atheneum Boom

Marjan Chaubet is de nieuwe directeur van GO! atheneum Boom. Haar voorgangster, Saskia Eeckman, wordt financieel directeur van GO! scholengroep Rivierenland.

Marjan was vorig jaar al adjunct-directeur van de school en gaf daarvoor tien jaar Frans in het atheneum van Boom. Ze kijkt enorm uit naar de nieuwe uitdaging: “Het is een eer om het werk van Saskia te mogen verderzetten. Saskia was een zeer warme en hartelijke directeur, zowel voor haar medewerkers als voor de leerlingen. Onder haar directeurschap is GO! atheneum Boom uitgegroeid tot een school waar leerlingen zo begeleid worden dat ze hun vleugels optimaal kunnen uitslaan, nu en later. Ik kijk er enorm naar uit om, samen met een fantastisch schoolteam, deze missie verder uit te voeren en de school verder te laten groeien.

Saskia Eeckman wenst haar opvolgster heel veel succes: “Ik ga weg met een gerust hart, omdat ik er van overtuigd ben dat de school in goede handen is. Marjan is een pittige en talentvolle dame en gaat dat top doen. Traditie met pit uitgesproken!”


foto: links Saskia Eeckman - rechts Marjan Chaubet

Traditie met PIT!

GO! atheneum Boom, waar traditie en innovatie hand in hand gaan, biedt de leerling een uitdagende leeromgeving.

Respect, ambitie en betrokkenheid vormen de rode draad in het schooltraject en helpen de jongere zich voor te bereiden tot een sterke speler in een complexe samenleving.

De schoolcultuur van GO! atheneum Boom is trouw aan het pedagogisch project van het GO! en stelt de ontwikkeling van de lerende centraal. Een breed zelfbeeld helpt de jongere inzicht te krijgen in eigen talenten. Een divers leerparcours daagt de jongere uit zichzelf ten volle en maximaal te ontwikkelen. Via motiverend leren in een uitdagende leeromgeving begeleiden we de lerende in zijn ontwikkeling.

Onze school stelt kwaliteitsvol onderwijs voorop waarbij er voldoende ruimte is voor vernieuwing met respect voor de traditionele waarden.

GO! Rupel
 van 2,5 tot 18+

Basisscholen GO! Boom Park – GO! ’t Krekeltje - GO! Hoeksteen - GO! De Blokkendoos
Secundaire scholen GO! MS Den Brandt - GO! atheneum Boom - GO! TA Den Biezerd